Over ons

 

Bent u op zoek naar een vakkundige behanger en schilder die uw wanden glad en strak kan afwerken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vliesbehang Katwijk heeft inmiddels vele projecten in de regio op zijn naam staan. Naast vakmanschap en ervaring staan we voor onze kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

 

Kwaliteit

We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van gerenomeerde fabrikanten. Daarnaast verwerken wij dit met professionele middelen. Op die manier staan wij garant voor een mooi eindresultaat.

 

Service

Wij adviseren kosteloos over kleuren en mogelijkheden. Daarnaast lichten we onze werkwijze graag persoonlijk toe. Doet er zich onverhoopt een probleem voor, dan proberen we uiteraard in overleg tot een passende oplossing te komen. We zetten ons graag in voor het beste resultaat.

 

Betrouwbaarheid

Vraag t u bij ons een offerte aan? Dan nemen we graag contact met u op voor een vrijblijvende afspraak of offerte. Tijdens deze afspraak kunt u al uw vragen stellen en laten we zien wat de mogelijkheden zijn. We maken graag duidelijke afspraken die we dan ook nakomen.